Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا اَطیابی، مدیر یک شرکت فنی و مهندسی، در گفت و گو با خبرنگار تولیدبان گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: تازگی یک شرکت خدمات فنی و مهندسی ثبت کرده ام؛ وقتی که برای ثبت کد اقتصادی اقدام کردم، کارشناسان سازمان امور مالیاتی گفتند که برای کاهش موانع تولید، فرآیند دریافت کد اقتصادی را حذف کرده اند و شناسه ملی شرکت، همان کاربرد اقتصادی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: یک بخشنامه نیز در همین رابطه به من نشان دادند که از شهریورماه امسال دیگر کد اقتصادی به اشخاص حقوقی نمی‌دهند، اما زمانی که ما می‌خواهیم با شرکت‌های دولتی و غیردولتی وارد معامله شویم یا در مناقصه‌ها و مزایده ها، می‌گویند چرا کد اقتصادی در فاکتور‌های شما وجود ندارد! بیشتر بخوانید شماره و شناسه ملی افراد کد اقتصادی آن‌ها می‌شود اطیابی گفت: مسئولان امور مالیاتی حداقل کاری که می‌توانند انجام دهند تا این مانع واقعا برطرف شود، این است که باید این موضوع را به نحوی اطلاع رسانی کنند؛ شرکت‌های خصوصی نیز از ما کد اقتصادی می‌خواهند پس حداقل از طریق رسانه ملی یا هر روش دیگر که بشود این مشکل را حل کرد باید اطلاع رسانی کنند.   وی ادامه داد: نه تنها شرکت‌های خصوصی از این موضوع اطلاعی ندارند، بلکه نهاد‌های دولتی نیز بی اطلاع هستند؛ مثلا، سامانه setadiran.ir (سامانه تدارکات الکترونیکی دولت) که تمام معاملات دولتی را در آن قرار می‌دهند، هنوز از فعالان اقتصادی، کد اقتصادی می‌خواهد که وقتی پیگیری کردم گفتند چنین چیزی هنوز به ما ابلاغ نشده که شناسه ملی جایگزین آن شود.  
این فعال اقتصادی در پایان به نکته جالبی هم اشاره کرد: زمانی که من مراجعه کردم، در ابتدای کار خود کارمندان امور مالیاتی هم نمی‌دانستند یعنی چندین بار پله‌ها را بالا و پایین کردند تا بالاخره متوجه شدند چنین چیزی پیش آمده است؛ حتی، چون سامانه‌های خودشان هم تغییر نکرده، برای تشکیل پرونده تردید داشتند!

اواخر اردیبهشت ماه امسال بود که علی فیروزی، رئیس مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد با انتشار توئیتی از حذف کد اقتصادی خبر داده بود؛ خبر که محمود علیزاده معاون حقوقی و فنی سازمان امور مالیاتی کشور نیز آن را تایید کرد، اما گویا این مانع تولید، تنها روی کاغذ از مسیر تولید حذف شده و در عمل مانعی جدید برای فعالان اقتصادی برای شرکت در معاملات شده است.  
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کد شناسه کسب وکار امور مالیاتی کد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۵۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است

جواد اوجی گفت: رشد اقتصادی دولت نزدیک به شش درصد بود که نیمی از آن مربوط به نفت و گاز است.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جواد اوجی وزیر نفت در مراسم امضای تفاهم‌نامه مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی حضور پیدا کرد. اوجی درباره وضعیت کنونی صنعت نفت گفت: در دو سال و نیم گذشته، پروژه و طرح‌های نیمه تمام زیادی به بهره‌برداری رسید و پروژه‌های دیگری را شروع کردیم. در ادامه شاهد رشد تولید و صادرات بودیم که باعث شد رشد اقتصادی گروه نفت و گاز در این دهه بینظیر باشد. رشد اقتصادی دولت نزدیک به شش درصد بود که نیمی از آن مربوط به نفت و گاز است. ورود شرکت پتروشیمی در عرصه ذخیره گاز، تولید بنزین، سرمایه‌گذاری برای توسعه میادین گازی و جمع آوری گاز مشعل موثر بود. بخش خصوصی می‌تواند در سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی وارد شود.

 

وی افزود: در حال حاضر وزارت نفت از سرمایه‌گذاری استقبال می‌کند. سال گذشته به تعهدات خود عمل کردیم. امسال نیز برنامه‌ریزی‌هایی انجام و ابلاغ شده است. ۷۹ پروژه کلان در جهت جهش تولید به ارزش ۱۶ میلیارد دلار به بهره‌برداری خواهیم رساند. همچنین بیش از ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار شروع خواهیم کرد. در سال جاری تولید نفت و گاز افزایشی خواهد بود و بیش از ۶ میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی اضافه خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

 

اوجی در پایان با اشاره به مصرف غیر بهینه انرژی در کشور اظهار کرد: به صنایعی که مصرف بهینه ندارد و بازدهی آن‌ها پایین است، هشدار داده‌ایم. مصرف انرژی باید بهینه شود چرا که قرار نیست همه تولیدات خود را مصرف کنیم.

دیگر خبرها

  • تحقق مطالبه کارگران شرکت کاغذپارس با حذف پیمانکار و افزایش مدت قرارداد کار
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند